Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΕΝΤΒΑΛΝΤΟ



Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 49 χρόνων άφησε ο Εντβάλντο Άλβες Τέλες, που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1989-90.

Ο Εντβάλντο, που δεν μπόρεσε να προσφέρει στους ερυθρόλευκους, ταλαιπωρήθηκε από καρκίνο στο συκώτι και τα νέα που έγιναν γνωστά πριν από λίγες ώρες, έχουν συγκλονίσει την οικογένειά του, αλλά και την ομάδα της Λεονίκο, στην οποία εκτελούσε χρέη προπονητή.

Μάλιστα, εκδόθηκε και ανακοίνωση για τον θάνατο του Βραζιλιάνου, από τον πρόεδρο της Εσπόρτε Βιτόρια (ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί), Σιλβόνι Σάλες ντε Αλμέιδα, σύμφωνα με την οποία εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια.

Ο Εντβάλντο απεβίωσε το πρωί της Κυριακής και η κηδεία του γίνεται τη Δευτέρα. Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Σαλβαδόρ και μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Πέραν της Βιτόρια, είχε παίξει μεταξύ άλλων σε Φλουμινένσε, Πόρτο και φυσικά, Ολυμπιακό.


*R.I.P.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :