Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΚΟΝΤΟΝΗΣ : ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!



Ο Υφυπουργός αθλήτισμού, Σταύρος Κοντονής, ξεκαθάρισε πως τα μέτρα που έρχονται θα εξαλείψουν μια για πάντα τα θέματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «ΒΗΜΑ FM»:

«Πιστεύω ότι την Τρίτη θα έχουμε όλο το νομοθετικό πλαίσιο και το νομοθετικό κείμενο. Θα πάρουμε εκείνα τα μέτρα για να το ξεδοντιάσουμε αυτό το φαινόμενο και το τέρας της βίας θα ηττηθεί. Θα πρέπει να έρθει η Πολιτεία και πρέπει να εφαρμόσει αυστηρά το νομοθετικό πλαίσιο και τις ποινικές κυρώσεις σε αυτούς πού παρανομούν. Πριν όμως από αυτό το στάδιο, πρέπει πάλι η Πολιτεία να επέμβει, και αυτούς τους ανθρώπους, με τα μέσα τα οποία διαθέτει -και θα είναι περισσότερα με τη νέα αθλητική χρονιά-, να τους συλλαμβάνει και να τους τιμωρεί».

Στην συνέχεια, ανέφερε: "Δεν είναι δυνατό για θέματα δημόσιας τάξης και κοινωνικής ειρήνης να μην υπάρχει παρέμβαση του κράτους. Υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία είναι σάλπισμα σε ανθρωποκτονίες. Σε ένα ευνομούμενο κράτος αυτός ο φαύλος κύκλος της βίας τροφοδοτείται από πολλά πράγματα: είναι οι ανακοινώσεις των ομάδων, είναι η αναξιοκρατία που υπάρχει, οι κακές διαιτησίες, υπάρχουν δημοσιεύματα. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Δεν θα μείνει κανένας εκτός πεδίου ελέγχου".

Για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο είπε πως "το μέτρο θα συνεχιστεί, αν δούμε ότι υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί" και πρόσθεσε: 

"Πιστεύω να μην υπάρξει καμία ανάγκη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για κάτι τέτοιο. Από δω και πέρα θα δούμε πώς στοχευμένα θα το αντιμετωπίσουμε, διότι υπάρχουν και Ανώνυμες Εταιρείες, οι οποίες δεν προκαλούν επεισόδια- τουλάχιστον οι ίδιες, οι φίλαθλοί τους- στην έδρα τους".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :