Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΝΙΠΡΟ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ!



Την Νντίπρο αντιμετώπισε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός για το Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν εκτός συνέχειας μετά το 2-0 στην Ουκρανία και το 2-2 στο Καραϊσκάκη και έτσι, από εκείνο το σημείο και μετά, επικεντρώθηκαν στο φινάλε της σεζόν στην Ελλάδα.

Πάντως, όπως γράφουν στην Ουκρανία, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμειναν... εντυπωσιασμένοι από τον Βαλερί Φέντορτσουκ, δίχως από εκεί και πέρα βέβαια να αναφέρεται κάτι παραπάνω, απλά το ότι άρεσε ο παίκτης της Ντνίπρο.

«Ο μέσος της Ντνίπρο, Βαλερί Φέντορτσουκ εντυπωσίασε το προπονητικό τιμ των πρωταθλητών Ελλάδας με την απόδοσή του στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Europa League», γράφει το δημοσίευμα, για να συνεχίσει...

«Οι σκάουτ του Ολυμπιακού είδαν τον Φέντορτσουκ και τους άρεσε η απόδοση και η επιθετικότητά του, όπως επίσης και η ικανότητα να λειτουργεί καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :