Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ... Ή ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ!



Άκρως... ενοχλημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την Σούπερ Λίγκα, η οποία γνωστοποίησε πως η Λεωφόρος θα είναι κλειστή στα επόμενα δύο παιχνίδια, «ακυρώνοντας» το κεκλεισμένων με τον ΠΑΟΚ.

Όπως ήδη σας έχουε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) η Σούπερ Λίγκα έκανε γνωστό πως το κεκλεισμένων θυρών παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν… μετράει για την ποινή δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο που έχει επιβληθεί στους "πράσινους" για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν φυσικό αφού ΟΛΑ τα παιχνίδια έγιναν χωρίς κόσμο.

Αυτό σημαίνει πως το "τριφύλλι" θα κληθεί να υποδεχθεί Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη χωρίς κόσμο, κάτι που παράλληλα δημιούργησε... μεγάλη ενόχληση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αφού δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τον τύπο, ούτε την ουσία της εν λόγω απόφασης και ανακοίνωσης.

Είναι δεδομένο, μάλιστα, πως οι "πράσινοι" δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και θα κινηθούν προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να πάρουν... εξηγήσεις και να δικαιωθούν, ούτως ώστε να γλιτώσουν τουλάχιστον το ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο (αφού υποστηρίζεται πως αυτό με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσμετρηθεί).

* Ή έχουν πολύ πλάκα οι άνθρωποι ή μας κάνουν πλάκα οι "αιώνια"... αδικημένοι! Και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού το θέμα γιατί τα αυτονόητα δεν χρειάζονται εξηγήσεις! Εξαιτίας τους έκλεισαν ΟΛΑ τα γήπεδα της Super League και έχουν και το θράσος να... απορούν και να νιώθουν και πάλι αδικημένοι! Τι να πει κανείς...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :