Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...



Η ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο αλλά και ο αποκλεισμός στο Γιουρόπα Λιγκ από την Ντνίπρο αν μη τι άλλο έχουν προκαλέσει απογοήτευση, όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας σειράς δύσκολων αγώνων και όπως είναι φυσικό το κλίμα είναι βαρύ. Ο Βίτορ Περέιρα, βλέποντας το κλίμα απογοήτευσης αλλά και την κούραση των παικτών του, αποφάσισε να δώσει τους δώσει διήμερο ρεπό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα και το πρώτο ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι η ηρεμία. Αυτό διότι ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα (όταν αυτό ξαναρχίσει) αλλά και η ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, με το σκορ του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη να είναι 1-1.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :