Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΒΛΑΧΟΣ : ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ...



Ο Θοδωρής Βλάχος ήταν... αφοπλιστικός μετά το ματς με τη Βουλιαγμένη και ξεκαθάρισε πως όταν οι πολίστες του Ολυμπιακού αποφασίζουν να παίξουν δεν αφήνουν περιθώριο αντίδρασης σε κανένα αντίπαλο!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε για την επικράτηση κόντρα στη Βουλιαγμένη με σκορ 9-8:

"Επικρατήσαμε στο τέλος της Βουλιαγμένης με ένα γκολ κάνοντας ένα μέτριο παιχνίδι. Όλη η Ελλάδα θεωρεί ότι πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια αυτά εύκολα και χωρίς να ιδρώσουμε. Δυστυχώς τα ίδιο έχουμε και εμείς στο μυαλό μας και αυτό δεν μας κάνει καθόλου καλό!

Η αλήθεια είναι ότι για κανένα παιχνίδι φέτος στην Ελλάδα δεν αφιερώσαμε ούτε μια προπόνηση για να το προετοιμάσουμε και αυτό είναι δική μου επιλογή. Όταν έρθουν τα παιχνίδια που θα κρίνουν τίλους θα επαληθεύσουμε όλων τα προγνωστικά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί όταν αποφασίζουν να παίξουν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλό τους".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :