Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΤΗΝ... «ΕΠΕΣΑΝ» ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΡΜΑΖ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Τα... άκουσε ο Τζίμι Ντουρμάζ από κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού για ένα βίντεο που ανέβασε στα Social Media.

Είναι δεδομένο ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών του Ολυμπιακού, παρόλο που το τελευταίο διάστημα δείχνει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο.

Στον επαναληπτικό με την Ντνίπρο μάλιστα αποδοκιμάστηκε μαζί με τον Σαντάνα. Αυτή η.. κακή διάθεση του κόσμου απέναντί του, αλλά και γενικότερα, φάνηκε και από μία ανάρτηση του τούρκικης καταγωγής Σουηδού στα Social Media.

Ο Ντουρμάζ ανέβασε βίντεο απ'την στιγμή που “χτύπαγε” νέο τατουάζ στο χέρι, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Η ανάρτηση στο Instagram μπορεί να πήρε 735 Likes, αλλά κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού του την... "έπεσαν" για τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Παίξε μπάλα ρε άσχετε», του έγραψε ένας, «πρώτα μπάλα παίξε», του είπε ένας άλλος, «μόνο για τατού είσαι», σχολίασε ένα τρίτος.

Μάλιστα υπάρχουν και... γαλλικά, τα οποία καλύτερα να μην μεταφέρουμε...

Όποιος θέλει μπορεί να δει το βίντεο και τα σχόλια ΕΔΩ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :