Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΚΑΖΑΖΗΣ ΜΕΝΕΙ... ΚΛΑΡΚ ΦΕΥΓΕΙ!



Παρελθόν απ’ την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κάρσον Κλαρκ, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και... πλήρωσε το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των ερυθρόλευκων.

Στην αποδέσμευση του Κάρσον Κλαρκ προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ως αποτέλεσμα των άσχημων εμφανίσεων των ερυθρόλευκων.

Η διοίκηση του Θρύλου θεώρησε πως ο Αμερικανός διαγώνιος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο Κλαρκ δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα... «πληρώσει» τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει έντονα η φημολογία πως σειρά θα πάρει ο Ντιατσκόφ.

Αντίθετα ο Δημήτρης Καζάζης θα συνεχίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο, παρά τα όσα είχαν ακουστεί για λύση της συνεργασίας, καθώς θεωρήθηκε πως δεν μπορεί να βρεθεί άλλη αξιόπιστη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :