Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

«ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»



Στις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής απ’ την έδρα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μπράιαν Κουκ, ενόψει της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague, ενώ σχολίασε αρνητικά την απουσία του κόσμου.

Μια νίκη στην τετράδα είναι ο φετινός στόχος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που θα επιδιώξει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την επίτευξή του στο ΄-άδειο από κόσμο λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων- κλειστό του Ρέντη, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» είχαν αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούν, αφού υπήρξε διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Final-4 του Κυπέλλου –όπου έδωσαν το «παρών» οι ερυθρόλευκοι- και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την θετική τους πορεία.

Την αισιοδοξία του για θετική έκβαση του ματς εξέφρασε και ο Μπράιαν Κουκ, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ομάδας του, αλλά και στους στόχους της: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την τετράδα και θεωρώ ότι τη δεδομένη στιγμή παίζουμε καλά και έχουμε αρκετές πιθανότητες για κάτι καλό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα γίνει ένα πολύ καλό ματς».

Όσον αφορά στο ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών –καθώς ο Ολυμπιακός εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του- ο ακραίος των «πράσινων» σχολίασε: «Δε μου αρέσουν τα άδεια γήπεδα. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Όπως και να χει με ή χωρίς φιλάθλους το ίδιο παιχνίδι παίζεται ενώ είναι ευκολότερο που θα ακούει ο ένας τον άλλο σε αυτή την περίπτωση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :