Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!



Θετικό πρόσημο στην παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Χαλκίδα.

Θετικό είναι το πρόσημο που συνοδεύει την ολοκλήρωση της παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα. Το ερυθρόλευκο τμήμα έλαβε μέρος με 11 αθλητές και κατέκτησε ένα αργυρό και δυο χάλκινα μετάλλια. Ωστόσο πέρα από τις συγκεκριμένες τρεις επιτυχίες ο απολογισμός είναι πολύ θετικός για το τμήμα αφού αρκετοί νεαροί αθλητές του έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως το ζητούμενο στην παρούσα φάση για το ένα εκ των τριών τμημάτων των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, είναι η αποκόμιση εμπειριών και η δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στο άθλημα. Επομένως η πρώτη αγωνιστική δράση για αρκετούς από τους 11 αθλητές που έλαβαν μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, είναι ικανοποιητική, αφού άπαντες επέδειξαν ψυχή, πάθος και αγωνιστικότητα, στοιχεία απαραίτητα για το μέλλον τους ως αθλητές.

Στις επιδόσεις που ξεχώρισαν τώρα, αυτή του Δημήτρη Μπαλαγιάννη που έφτασε μέχρι τον τελικό στην κατηγορία παίδων -57kg και κατέλαβε τη 2η θέση, περνώντας στο λαιμό του αργυρό μετάλλιο. Ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν ο Μάριος Γκέντσεβ στην κατηγορία Παίδων -53kg και η Ελισάβετ Μπαλαφούτη Ελισάβετ στη κατηγορία Νεανίδων -59 κιλά. Παράλληλα αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την παρουσία του στο πρόσφατο Τουρνουά της Σόφιας, εμφανίστηκε ο Γιάννη Κατσίμπρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού που έλαβε μέρος μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Χαλκίδας είναι η εξής:

1) Κατσίμπρας Ιωάννης στη κατηγορία Ανδρών -80 κιλά

2) Πολυδούλης Κυριάκος στη κατηγορία Εφήβων -51 κιλά

3) Μπαλαφούτη Ελισάβετ στη κατηγορία Νεανίδων -59 κιλά

4) Γαϊτάνης Ευστάθιος στη κατηγορία Παίδων -49 κιλά

5) Ζέρβας Ευάγγελος στη κατηγορία Παίδων -37 κιλά

6) Μπαλαγιάννης Δημήτρης στη κατηγορία Παίδων -57 κιλά

7) Μπαλαγιάννης Ιωάννης στη κατηγορία Παίδων +65 κιλά

8) Κατσίμπρα Ζαφείρα στη κατηγορία Κορασίδων -51 κιλά

9) Μαμνιόγλου Δήμητρα στη κατηγορία Κορασίδων -33 κιλά

10) Μαριέττα Γαλανομάτη στην κατηγορία Νεανίδων -55 κιλά

11) Γκέντσεβ Μάριος στην κατηγορία Παίδων -53 κιλά

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :