Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

«ΦΑΠΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΙ... ΑΓΡΙΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΟ! *VIDEO HIGHLIGHTS*



Οι... διπρόσωποι "πράσινοι" έχασαν απ’ τη Ζαλγκίρις με 76-70 και «έμπλεξαν» ακόμα και για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ!

Οι "πράσινοι" άλλαξαν πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, αφού έχαναν με διψήφιες διαφορές στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησαν για την απόδραση, αλλά τα λάθη και η αστοχία στα τελευταία λεπτά, τους κόστισαν ακόμα μια εκτός έδρας ήττα. απ’ τη Ζαλγκίρις Κάουνας αυτή τη φορά.

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς πλέον έχει ρεκόρ 5-5 και όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση και να πιέσει για… ό,τι καλύτερο, αλλά πλέον δυσκολεύει αυτό καθ’ αυτό το εισιτήριο για τα πλέι οφ, δεδομένου πως Άλμπα και Λιθουανοί βρίσκονται… οριακά από κάτω (4-6).

Καλύτερος παίκτης ο Παππάς με 21 πόντους (4/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα), με αρκετούς κομβικούς παίκτες (Σλότερ και Νέλσον κυρίως) να παρουσιάζονται κατώτεροι του αναμενομένου.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 39-28, 55-,55, 76-70

Ζαλγκίρις Κάουνας (Κράπικας): Τσέρι 18(3), Λεκαβίτσιους 2, Βένε 7, Σονγκάιλα 3, Γιανκούνας 14(1), Γιαφτόκας 4, Μιλάκνις 12(4), Άντερσον 13(2), Ουλανόβας 3(1)

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Σλότερ 2, Γιάνκοβιτς 11(3), Φώτσης 3(1), Νέλσον 1, Παππάς 21(4), Μαυροκεφαλίδης 7(1), Διαμαντίδης 5, Γκιστ 8, Μπατίστα 10, Μπλουμς, Λαουάλ 2

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :