Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



Την πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου θέλει να πάρει σήμερα η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στο κλειστό «Μιχ. Κούσης» του Αγρινίου τον Ηρακλή Κηφισιάς (20:00) με απώτερο στόχο να σηκώσει αύριο Κυριακή (18:00) την πέμπτη διαδοχική κούπα της στον θεσμό!

Οι ερυθρόλευκες είναι το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού, ενώ σαφώς πιο αμφίρροπος είναι ο πρώτος χρονικά ημιτελικός, ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Παναθηναϊκό (17:30). Ολες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν ζωντανά από τη NEPIT Plus, ενώ η τετράδα των διαιτητών είναι οι Λεμονιά Μουλά, Λώρα Κυριοπούλου, Γιάννης Ιωαννίδης και Κώστας Πετούσης.

Το 2013 ο Ολυμπιακός και η ομάδα των βορείων προαστίων είχαν αναμετρηθεί ξανά σε ημιτελικό Final 4 Κυπέλλου, στη Σαντορίνη. Ο Ηρακλής Κηφισιάς είχε υψηλές βλέψεις, ωστόσο οι ερυθρόλευκες είχαν επιβληθεί με 3-1 σετ και είχαν κατακτήσει τον τίτλο στη συνέχεια απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτή τη φορά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μία ολόκληρη… κατηγορία, αφού ο ΓΣΚ αγωνίζεται πλέον στην Α2, με νεαρές ως επί το πλείστον παίκτριες, χωρίς ξένη, αλλά και με τον προπονητή του, Σπύρο Χουντουμάδη απόντα λόγω προσωπικού ζητήματος (την ομάδα θα κοουτσάρει η βοηθός του Εφη Μαρτσουκάκη).

Η αρχηγός του Θρύλου, Στέλλα Χριστοδούλου, ανέφερε στο "gavros.gr" σχετικά με τον ημιτελικό: «Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουμε το πέμπτο Κύπελλο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πάρουμε. Οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες, όμως ο Ολυμπιακός έχει παίκτριες με εμπειρία και ικανότητα να κάνουν δυο καλά παιχνίδια και να το κατακτήσουν».

Η διεθνής πασαδόρος ξεκαθάρισε ακόμα: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έχει φανεί στα τελευταία παιχνίδια. Κάναμε κάποιες καλές νίκες που έχουν ανεβάσει την ψυχολογία μας. Είμαστε το φαβορί κόντρα σε μία ομάδα της Α2 με την οποία, χωρίς να θέλουμε να την υποτιμήσουμε, θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι και να περάσουμε στον τελικό».

Για το άλλο ζευγάρι, η αρχηγός είπε: «Δεν έχουμε κάποια προτίμηση για αντίπαλο στον τελικό. Εχουμε παίξει και με τις δύο ομάδες. Με τον Παναθηναϊκό έχουμε μια ήττα, αλλά τις νικήσαμε στο γήπεδο τους, ενώ με τον Πανναξιακό τις προηγούμενες φορές παίρναμε εύκολα την νίκη, ωστόσο στο τελευταίο ματς νικήσαμε 3-2. Θα δούμε την Κυριακή αν θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση ώστε να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά πρώτα πρέπει να κάνουμε έναν καλό ημιτελικό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :