Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ DEAL ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ»



Ο ατζέντης του Μιλιβόγεβιτς με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "anderlecht-online.be" υπογράμμισε πως οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, πλην όμως ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα υπογράψει.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μιλιβόγεβιτς. Σύντομα θα υπάρξει το τελικό deal. Θα κάνουμε την τελική κουβέντα για την κανονική μεταγραφή του από την Άντερλεχτ».

Στη συνέχεια ο Σέρβος μάνατζερ προσέθεσε: «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, όμως περιμένουμε πως σύντομα όλα θα εξελιχθούν θετικά. Το τελευταίο διάστημα και για την ακρίβεια εδώ και μήνες έχω διαρκή επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Λούκα.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την παραμονή του και ο Λούκα θέλει πολύ να μείνει. Έχει βελτιωθεί πολύ μέσα από τον Ολυμπιακό και έχει γίνει ένας απαραίτητος παίκτης για τον σύλλογο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :