Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΑΛΥΤΕΡΟ DJ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Στο Teammate quiz αυτής της εβδομάδας θα μάθετε ποιοι είναι οι παίκτες της Euroleague που παίζουν την καλύτερη μουσική. Όλοι κυκλοφορούν με ακουστικά. Μάθετε... τι ακούν.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι είπε ποιοι ΔΕΝ είναι οι καλύτεροι. "Όχι οι Ρώσοι. Σίγουρα όχι οι Ρώσοι, γιατί... δεν καταλαβαίνω ρώσικα" ήταν η ακριβής ατάκα του. 

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ ψήφισε τον εαυτό του "λατρεύω την ροκ, τους Pearl Jam, τους Incubus, τους Smashing Pumpkins", ενώ ο Τζέισον Γκρέιντζερ εξήγησε πως...  

"όλα εξαρτώνται από το στιλ της μουσικής που θες να ακούσεις. Μπορώ να πω ότι τα νέα παιδιά ακούν κάτι πολύ ενδιαφέρον που λέγεται Modo. Έχουν όλο το "πακέτο".

Ο Εμίρ Πρέλντζιτς σκέφτηκε για λίγο (όπως πάντα) και είπε πως ο Ντρου Γκάουντλακ είναι εκείνος που παίζει την καλύτερη μουσική στη Φενέρμπαχτσε "γιατί... είναι πάντα με τα ακουστικά στα αυτιά. Δεν ξέρω τι ακούει, αλλά κάτι ακούει πάντα".

Ο Άλεξ Τάιους έδειξε να προτιμα τη hip hop σκηνή, της οποίας οπαδός είναι ο Σίλβεν Λάντσμπεργκ, με τον Παούλιους Γιανκούνας να ομολογεί πως είναι πολλοί οι παίκτες της Ζάλγκιρις που ακούν μουσική "όλοι κυκλοφορούν με ακουστικά", αλλά όπως εξήγησε...

 "δεν μπορώ να ξέρω τι ακούν".

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδειξε... να προβληματίζεται με την ερώτηση γιατί δεν ξέρει από τη δουλειά του DJ, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης είχε έτοιμη την απάντηση... "Σέρχιο Γιουλ".

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα υπέθεσε πως ο καλύτερος του συγκεκριμένου είδους στην Εφές, πρέπει να είναι ο Ντενίζ Κολίτσλι "γιατί παίζει κιθάρα", ενώ ο Φαμπιάν Κοζέρ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης... στον εαυτό του.

Ο Αντρέι Βορόντσεβιτς πάλι, είπε ότι δεν υπάρχει κάποιος στην ΤΣΣΚΑ που να παίζει καλή μουσική "γιατί για εμένα, αυτά που ακούω εγώ είναι τα τέλεια".

Ο Ντέιβιντ Μος διάλεξε τον Μαρσόν Μπρουκς "διότι ξέρει την hot μουσική, αυτή που έχει πέραση κάθε στιγμή".

Ο Λεόν Ραντόσεβιτς επέλεξε τον Άλεξ Ρένφρο "γιατί εκείνος είναι που διαλέγει τη μουσική που ακούμε, μετά τις προπονήσεις. Κυρίως είναι hip hop, που εμένα δεν μου αρέσει, αλλά αρέσει σε όλους τους άλλους".

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μάλλον... λόγω πλύσης εγκεφάλου (διότι είναι συγκάτοικος του), διάλεξε τον Νίκολα Ρέμπιτς "αν και είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο".

Ο Τζέιμς Γκιστ έμεινε με την απορία και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το "Teemmate quiz" αυτής της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :