Κυριακή 5 Απριλίου 2015

«ΠΝΙΓΗΚΕ» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ... ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1! *VIDEOS*



Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεγάλη νίκη 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» και ελπίζει για τα πλέι οφ!

Οι Ηπειρώτες εκμεταλλευόμενοι υποδειγματικά τις ολιγωρίες του Ολυμπιακού επικράτησαν στους «Ζωσιμάδες», αποτέλεσμα που τους δίνει βάσιμες ελπίδες για την είσοδο στα πλέι οφ!

Ίλιτς (32’), Μανιάς (42’) και Ακόστα (74’) «υπέγραψαν» τη σπουδαία νίκη των Ηπειρωτών που εδραιώνονται στην 5η θέση και στο +4 από τους διώκτες τους.

Ο Μιλιβόγεβιτς (68’) μείωσε για τους ερυθρόλευκους, που δεν μπόρεσαν να βρουν κενούς χώρους στο σημερινό παιχνίδι, σε ένα γήπεδο με βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, καθώς ο Ακόστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’.

Αήττητος φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ, καθώς και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο γύρο είχε πάρει την ισοπαλία με 2-2.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε στα Γιάννενα με την κλασική του ενδεκάδα το τελευταίο διάστημα, δηλαδή με τον Σαλίνο στην άμυνα αντί του Ελαμπντελαουί, στα χαφ τους Εντινγκά – Μιλιβόγεβιτς, μπροστά τον Τσόρι, στα άκρα τους Ντοσεβί – Φορτούνη και στην κορυφή τον Χάρα.

Το παιχνίδι παρά την δυνατή βροχή, είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, ενώ μόλις στο στο 7' ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Ντοσεβί γύρισε ωραία στον Τσόρι, όμως αυτός αμαρκάριστος από το μισό μέτρο δεν λατάφερε να σκοράρει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο δεν πτοήθηκε και τέσσερα λεπτά αργότερα... «απάντησε» με την κεφαλιά του Τσάβες, την οποία έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρομπέρτο. Μετά το πρώτο τέταρτο ωστόσο ο ρυθμός έπεσε σημαντικά, με αποτέλεσμα να παίζεται και κάτι καλό στο χορτάρι. Στο 32' ωστόσο, μετά από λάθος του Μιλιβόγεβιτς, ο Ακόστα πήρε την μπάλα, βρήκε ωραία τον Ίλιτς και αυτός με ιδανικό πλασέ προ του Σιόβα, «νίκησε» τον Ρομπέρτο για το 1-0.

Το γκολ αυτό άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης, καθώς οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ επιθετικά στη συνέχεια και στο 37' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Φορτούνης από πολύ κοντά σούταρε ολομόναχος άουτ. Κόντρα όμως στην εικόνα του ματς, στο 42' ο ΠΑΣ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ίλιτς «χόρεψε» μέσα στην περιοχή τον Μποτία, έδωσε στον Μανιά και αυτός από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τπυ Ρομπέρτο για το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να παλέψει το ματς και παρά το 2-0, κυνήγησε την ανατροπή. Ο Περέιρα έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας στο ματς τον Μπενίτες στο 52' αντί του Φορτούνη και τους Κασάμι – Φουστέρ στο 64' αντί των Τσόρι – Εντινγκά και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως μετά το 60' το παιχνίδι γινόταν στο μισό γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πίεζε πάρα πολύ και τελικά στο 68' κατάφερε να βρει και το γκολ, με σουτάρα του Μιλιβόγεβιτς εκτός περιοχής. Το 2-1 έδωσε έξτρα ώθηση στους ερυθρόλευκους...

Μετά το γκολ του «Μίλι» ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση, ενώ στο 74' οι παίκτες των Ιωαννίνων έδιωξαν δύο φορές πάνω στην γραμμή πρώτα την κεφαλιά του Κασάμι και μετά το σουτ του Μπενίτες, ωστόσο στην κόντρα ήρθε ακόμα ένα γκολ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τσάβες βρήκε εκπληκτικά τον Ακόστα στην πλάτη της άμυνας και αυτός με σουτ πέφτοντας έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, ενώ στο φινάλε αποβλήθηκε ο σκόρερ του τελευταίου τέρματος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (77' Μπέριος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ντάσιος (46' Ναδάλες), Τσουκαλάς, Ίλιτς (90' Σαπαλίδης), Τσάβες, Ακόστα, Χαρίσης.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (65' Κασάμι), Ντοσεβί, Φορτούνης (52' Μπενίτες), Ντομίνγκες (65' Ντομίνγκες), Χάρα.


ΔΕΙΤΕ από την κάμερα της Nova...

Το 1-0 ΕΔΩ

Το 2-0 ΕΔΩ

Το 2-1 του Μιλιβόγεβιτς ΕΔΩ

Το 3-1 ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :