Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Τα πορτογαλικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν πετυχημένη την παρουσία του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για το νταμπλ.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων οι Ίβηρες γράφουν για τον Περέιρα: «Πριν την άφιξη του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό η ελληνική ομάδα είχε μείνει πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μετά την έλευσή του ο Ολυμπιακός ανέκτησε την πρώτη θέση, απέκτησε ασφαλή και ξεκάθαρη διαφορά από τον 2ο Παναθηναϊκό και τον 3ο ΠΑΟΚ και έχει πλησιάσει για τα καλά στην κατάκτηση του τίτλου. Επίσης ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες, τα προβλήματα και την πίεση που δέχθηκε ο Βίτορ Περέιρα θα γίνει... Βασιλιάς στην πρώτη του παρουσία στα ελληνικά εδάφη, κερδίζοντας το νταμπλ με την πορεία του και την παρουσία του να είναι και να κρίνεται πετυχημένη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :