Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«ΔΕΝΕΙ» ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ο Ολυμπιακός είναι στη διαδικασία συζητήσεων με την πλευρά του Αρτούρ Μασουακού για την αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του.

Πρόκειται για επαφές που έχουν να κάνουν με τα χρήματα που θα παίρνει ο αμυντικός των ερυθρόλευκων (που θα γίνουν σαφώς περισσότερα) και την ρήτρα αποδέσμευσής του.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο εκπρόσωπός του ήρθε στην Ελλάδα για τις σχετικές συζητήσεις, που είναι σε καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει τη διάθεση να... δέσει πιο γερά τον παίκτη, κάτι που αναμένεται να γίνει. Ίσως υπάρξει και συζήτηση και για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Παράλληλα όμως με δεδομένη τη μεγάλη ζήτηση που έχει ο παίκτης από το εξωτερικό πολλά μπορεί να γίνουν το καλοκαίρι. Από μέρους τους οι ερυθρόλευκοι θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο διασφαλισμένοι γίνεται για τον ποδοσφαιριστή και από εκεί και πέρα να κρίνουν τις όποιες προσφορές έρθουν για αυτόν.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :