Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ! (ΡΗΟΤΟ)



«Δεν είχε άλλη επιλογή», απ'το να το... μπουμπουνήσει. Κάπως έτσι σχολίασε ο Γιώργος Πρίντεζης το buzzer beater, το οποίο έστειλε τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Μαδρίτης.

Αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Θα έλεγα πως σε αυτά τα παιχνίδια όλα παίζουν ρόλο. Οι καλές άμυνες, η τύχη. Όλα χρειάζονται για να πάρεις μία μεγάλη νίκη. Σημαντικό είναι η πρόκριση και πως κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα τρεις φορές σερί. Καταφέραμε να κάνουμε κάτι που ίσως δεν θα πιστεύαμε ούτε εμείς. Αυτό σίγουρα είναι άξιο συγχαρητηρίων».

Για τη φάση με το καλάθι του: «Άμα το σκεφτόμουν θα είχε λήξει το παιχνίδι. Δεν είχα άλλη επιλογή. Ο Θεός ήταν μαζί μας. Πάλι καλά γιατί τα είχα σπάσει πιο πριν τα καλάθια».

Για τη μεγάλη επιτυχία: «Από τα πρώτα πράγματα που είπε ο κόουτς ήταν να χτίσουμε χαρακτήρα. Δηλαδή να κερδίζουμε και παιχνίδια που δεν παίζουμε καλά. Έχουμε κερδίσει και άλλα παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί και αυτό έπαιξε ρόλο και σήμερα. Βγάλαμε καλές άμυνες, πιέσαμε. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια».

Για τις προκρίσεις του Ολυμπιακού: «Προς το παρόν πήγαμε στο Final 4. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα έχουμε μία άλλη πρόκληση μπροστά μας. Είναι σημαντικές οι προκρίσεις. Όταν βλέπεις άλλες ομάδες να δίνουν χρήματα και να μην τα καταφέρνουν. Αξίζουν συγχαρητήρια στο τιμ γιατί δουλεύουν ώρες σε αυτό το κομμάτι. Η χρονιά είναι μεγάλη και έπεται συνέχεια».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :