Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ!



Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπήκε στο ματς με τον Πανιώνιο με τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Γιαννούλης.

«Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ νωθροί, χαλαροί και το πληρώσαμε σε δυο φάσεις. Μετά ανεβάσαμε στροφές και δείξαμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αξίζαμε κάτι παραπάνω, σίγουρα, με τόσες ευκαιρίες που κάναμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί, να δουλέψουμε πιο σκληρά, γιατί το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και μας περιμένει ένας τελικός ο οποίος δεν θα είναι καθόλου εύκολος».

Ερωτηθείς για το αν τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος, κρατάνε σε ρυθμό την ομάδα ενόψει τελικού, ο Γιαννούλης τόνισε: «Σίγουρα. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τον τελικό και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, για να είμαστε 100% έτοιμοι. Μπορεί να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δείχνουμε καλό πρόσωπο σε όλους τους αγώνες».

Όταν ρωτήθηκε για τις πολλές ευκαιρίες, επεσήμανε: «Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε και δοκάρι. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, αλλά ήμασταν συγχρόνως και λίγο άτυχοι και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :