Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...



Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Παρασκευή (3/4, 20:00, Novasports 2) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 13η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας. Το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη ρωσική πρωτεύουσα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και πολλά άλλα που έχουμε παίξει στο παρελθόν. Το ζητούμενο για εμάς είναι πως θα παίξουμε εμείς, σύμφωνα με το πλάνο των προπονητών μας. Σίγουρα η απουσία του Βασίλη είναι πάρα πολύ σημαντική, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Πρέπει να ζήσουμε χωρίς τον Σπανούλη, τώρα ξέρουμε ότι όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν εύκολα καλάθια, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη που θα τους φέρουν αιφνιδιασμούς και εύκολους πόντους και γενικά πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :