Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ... ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ!



Φήμες ήθελαν τον Φερνάντο Μπελούτσι να έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ωστόσο ο μάνατζερ του Μάρκο Κιρντεμίρ διαψεύδει μέσω του "gazzetta.gr" κατηγορηματικά το εν λόγω σενάριο, ενώ μιλάει για το μέλλον του Αργεντίνου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Θρύλο, μετά από περιπλάνηση σε Πόρτο και Τζένοα αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στην Τουρκία και την Μπούρσασπορ.

Η παρουσία του στους «πράσινους κροκόδειλους» φτάνει όμως στο τέλος της και Φήμες ήθελαν το όνομά του να έχει προταθεί μεταξύ άλλων και στον ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ του 31χρονου άσου, Μάρκο Κιρντεμίρ, πάντως ήταν κατηγορηματικός για το αν έχουν υπάρξουν συζητήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης:

«Δεν υπάρχει καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ», για να προσθέσει στη συνέχεια σε ερώτηση για το μέλλον του πελάτη του:

«Υπάρχουν προτάσεις από Τουρκία αλλά ο Φερνάντο είναι εδώ και τρία χρόνια στην χώρα και θα επιθυμούσε μια αλλαγή και το Ντουμπάι αυτή την στιγμή είναι μια επιλογή».

Όσο για το αν επιλογή των πετροδόλαρων ή κάποιας άλλης χώρας θα αποτελούσε δέλεαρ για την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανέφερε: «Ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει στο Ντουμπάι η Ισπανία θα ήταν μια επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παίκτης αμείβεται με 1,3 εκατ. ευρώ ενώ η πρόταση από το Ντουμπάι είναι για 1,8 εκατ. ευρώ».

Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, όλα συνηγορούν ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα μετακομίσει στο Ντουμπάι. Άλλωστε είναι και σε μια ηλικία που ψάχνεται για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του και τα πετροδόλαρα των Αράβων του δίνουν αυτή την δυνατότητα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :