Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ : ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Η Γενική διευθύντρια Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μίλησε για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης και την αρτιότητα της διοργάνωσης από τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ακούσαμε τα καλύτερα, σε οργανωτικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δύσπιστοι (οι άνθρωποι της ΛΕΝ), αλλά καταφέραμε στο τέλος και βγήκαμε ασπροπρόσωποι. Τους κλείσαμε το στόμα. Ο Ολυμπιακός μπορούσε και έπρεπε να το κάνει. Είμαστε άνθρωποι , όντως, της τελευταίας στιγμής, αλλά στην παρούσα φάση τα καταφέραμε, σηκώσαμε την κούπα μέσα στον Πειραιά, κάναμε μια τρομερή διοργάνωση και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που θα μπορούσε να γίνει. Ήταν μια γιορτή, ηταν φανταστικό, είδα τον τρόπο με τον οποίο άναψαν τα πυροτεχνήματα και θα τολμήσω να πω, επειδή έχω πάει και σε άλλες διοργανώσεις, νομίζω πώς ήμασταν καλύτεροι. Η φιέστα θα γινόταν, με τον ίδιο τρόπο ακόμη και αν νικήτρια ήταν η Σαμπαντέλ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μεγάλες διοργανώσεις και μπορεί και ακόμα καλύτερες. Του λείπουν οι εγκαταστάσεις, αν υπήρχε ένα άλλο κολυμβητήριο αυτή τη στιγμή, θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλα πράγματα. Πιστεύω όμως ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα μας και θα αγκαλιάσει αυτά τα αθλήματα που φέρνουνε χαρές».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :