Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΝΤΡΑ (ΚΑΙ) ΣΤΗ ΝΙΖΝΙ!



Τις πολύτιμες υπηρεσίες του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη, θα στερηθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νίζνι για την 14η αγωνιστική της φάσης του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Ο «Kill- Bill» δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του στη προπόνηση της Τετάρτης, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων να αποφασίζουν να μην ρισκάρουν τη χρησιμοποίησή του στην αναμέτρηση της Μεγάλης Παρασκευής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ηγέτης του Θρύλου θα απουσιάσει για τέταρτο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του μετά από αυτά κόντρα σε Λαμποράλ Κούτσα, Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εκτός πλάνων του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει τεθεί και ο Οθέλο Χάντερ, που υποφέρει από κάκωση στον δεξιό ισχίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, με τον Αμερικανό σέντερ να κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα ματς της προημιτελικής φάσης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :