Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΣΤΕΛΝΟΥΝ... ΚΑΣΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!



Στην Ιταλία ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Παϊτίμ Κασάμι, με τον Ελβετό, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, να είναι στο στόχαστρο της Φιορεντίνα.

Πάντως, η εν λόγω ιταλική ομάδα δεν είναι η μόνη που θέλει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς στο... κόλπο για την απόκτησή του υπάρχει και η Γιουβέντους.

«Ο Κασάμι μπορεί να γυρίσει στην Ιταλία. Στην pole η Φιορεντίνα», γράφει ο τίτλος και το δημοσίευμα σημειώνει..

«Το μέλλον του παίκτη του Ολυμπιακού, ενδέχεται να συνεχιστεί στη χώρα μας (στην Ιταλία). Ο παίκτης, που αυτή τη στιγμή παρακολουθείται από τη Γιουβέντους, έχει το βλέμμα του και στη Φιορεντίνα» και καταλήγει.

«Οι βιόλα μπορούν να αποτελέσουν τον επιθυμητό προορισμό του παίκτη, που θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, αλλά ζητά εγγυήσεις ότι θα παίζει. Στο Τορίνο, δύσκολα θα γίνεται αυτό. Η πόρτα της Φιορεντίνα είναι ήδη ανοικτή και αναμένονται εξελίξεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :