Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΣΗΜΑΚΗ : ΕΧΕΙ... ΜΑΓΚΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και στη... "μαγκιά" της ομάδας στάθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη μιλώντας στο "Contra.gr" λίγη ώρα μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη, δήλωσε ενθουσιασμένη με τον κόσμο της ομάδας που γέμισε το Παπαστράτειο, ενώ παράλληλα τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένη με την απόφασή της να πιάσει Λιμάνι.

Αναλυτικά είπε:

"Είναι τεράστια τύχη να το ζεις αυτό. Τεράστια ευλογία να κερδίζεις την πρωταθλήτρια Ευρώπης τόσα συνεχόμενα χρόνια. Και με την Βουλιαγμένη μας έχει πάρει την μπουκιά από το στόμα. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μια καινούργια ομάδα. Εγώ φέτος ήρθα εδώ και πήρε αυτό το ευρωπαϊκό. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι γεγονός. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη".

Με την κατάκτηση αυτή έγινε η δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια που πανηγυρίζει τον τίτλο της Euroleague με δύο διαφορετικές ομάδες. Πως αισθάνεσαι γι' αυτή την επιτυχία;

"Ναι το έχω κάνει εγώ και η Eύη Μωραϊτίδου. Εντάξει πρέπει να πω πως είναι το απόλυτο πρότυπο αθλήτριας και παίκτριας. Νιώθω σίγουρα πολύ τυχερή. Ήταν κάτι που το είχα στο μυαλό μου ότι μπορούσε να γίνει. Είναι μαγικό και τι καλύτερο από το να κερδίζεις την Σαμπαντέλ στον τελικό".

Πιστεύεις σε ανάλογες επιτυχίες του Ολυμπιακού στο μέλλον;

"Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για πρώτη φορά την Euroleague με μία ομάδα με νέες κοπέλες με όρεξη, που δουλεύει με πολύ πάθος. H μαγκιά τώρα είναι να καταφέρει να μείνει στην κορυφή. Και ο Ολυμπιακός έχει μαγκιά και θα τα καταφέρει. Η ομάδα έχει μέλλον αλλά σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά".

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας;

"Βασικά επόμενος στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης και φυσικά θέλουμε να πάρουμε και τον εγχώριο τίτλο. Ο επόμενος στόχος είναι πολύ δουλειά και με έναν Ολυμπιακό στην κορυφή. Αυτό θέλουμε όλοι για την ομάδα μας".

Θέλεις να μείνεις πολλά χρόνια και να κατακτήσεις κι άλλες κούπες με τον Ολυμπιακό;

"Θα παραμείνω δύο χρόνια εδώ. Έχω άλλα δύο χρόνια στην ομάδα κι αυτό είναι προαποφασισμένο, οπότε δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω".

Αισθάνεσαι δικαιωμένη που μετά το σήριαλ της μεταγραφής σου, πήγες στον Ολυμπιακό;

"Δεν έχει κάποια άλλη ομάδα αυτό τον κόσμο. Το ζηλεύουν όλοι, ακόμα και ξένοι. Σαφέστατα και αισθάνομαι δικαιωμένη και τυχερή με την απόφασή μου".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :