Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!



Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και στρέφει την προσοχή του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς την Τετάρτη (8/4, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν με την αγωνιστική τους εικόνα στα Γιάννενα, όπου γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΣ (3-1), εμφανίζοντας κενά στην άμυνα τους. Παραμένουν, βέβαια, ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, τον πέμπτο σερί τίτλο τους στη Super League και το 42ο τρόπαιο τους στο θεσμό.

Στο Λιμάνι, όμως, αφήνουν πίσω τους την ήττα και την κακή εμφάνιση στα Γιάννενα, στρέφοντας την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (8/4, 19:00) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το θεσμό.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πραγματοποιήσει το φετινό νταμπλ στην Ελλάδα, επιστρέφοντας σε αυτά ύστερα από το νταμπλ του 2013.

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και θα κάνει προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση στη Ριζούπολη. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μοιρασμένες.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :