Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΝΤΑΜΠΛ!



Το πρωτάθλημα το κατέκτησε, αλλά η σεζόν δεν τελειώνει εδώ για τον Ολυμπιακό. Ο Βίτορ Περέιρα, ανάμεσα στα συγχαρητήρια και τις... αφιερώσεις, φρόντισε να το... «περάσει» και αυτό σε όλους.

«Μένει όμως ένας ακόμη τίτλος», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Στόχος του Περέιρα και όλων στο Λιμάνι είναι η σεζόν να τελειώσει με τους πανηγυρισμούς μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Έτσι μετά το χθεσινό γλέντι στα αποδυτήρια, όλοι στρώνονται στη δουλειά για να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ και να είναι έτοιμη για τις εναπομείνασες αναμετρήσεις για το Κύπελλο.

Μετά από αυτό θα ρίξουν ρυθμούς στον Ολυμπιακό με τον Περέιρα και τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Από τα ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν είναι αυτά των Φουστέρ και του Μιλιβόγεβιτς.

Με τον πρώτο έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ενώ για τον Μιλιβόγιεβιτς ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει εάν θα τον διατηρήσει στην ομάδα του δίνοντας το ποσό που ορίζει η αρχική συμφωνία με την Άντερλεχτ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :