Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ



Αποφασισμένες να αφήσουν πίσω τους την ήττα στην Κυψέλη και να κάνουν το... 2-1 στη σειρά των τελικών είναι οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Νικολάκης.

«Πρώτα από όλα η ομάδα τις δυο τελευταίες ημέρες δείχνει πάρα πολύ αποφασισμένη. Το μόνο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό των κοριτσιών και όλων είναι να τελειώσει το τρίτο παιχνίδι με νικητή τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι στην Κυψέλη ήταν μια κακή παρένθεση, δεν μας πήγε τίποτα καλά. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο αθλητικός εγωισμός και είμαστε πανέτοιμοι για αυτόν τον πόλεμο. Θα χρειαστεί και πάλι να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας αλλά και πάρα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και πάθος», δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :