Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ : ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η... «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ;

Mία υποδειγματική Αναντολού Εφές, άριστα στημένη από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αυτή την ώρα απειλή με "μπρέικ" την έδρα της Ρεάλ και την απειλεί με ισοφάριση της σειράς σε 1-1!

Συγκεκριμένα, 6 λεπτά πριν το τέλος, η ομάδα των Ίβκοβιτς και Περπέρογλου είναι μπροστά στο σκορ με 68-75  (είχε προηγηθεί και με +17 (!!!) στο 26' της αναμέτρησης) και έχει βάλει (πολύ) δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απομένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή έκπληξη, ή αν η Ρέαλ Μαδρίτης που κάνει τη δική της αντεπίθεση αυτή την ώρα καταφέρει να γυρίσει τον αγώνα, πράγμα που θα γνωρίζουμε περίπου την ώρα που θ'αρχίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα!

* Θα σας ενημερώνουμε LIVE για την εξέλιξη του σκορ μέχρι τη λήξη του αγώνα. Kάντε ανανέωση σελίδας : 90-85 τελικό!  Μοιραίος μέχρι στιγμής ο Στράτος Περπέρογλου αφού στα τελευταάι 3 λεπτά δοκίμασε 3 σουτ 3 πόντων και αστόχησε και στα 3... Το "χεράκι" της πάντως έβαλε και η διαιτησία που τα έβλεπε όλα "άσπρα".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :