Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο... ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Η κάμερα του OlympiacosBC TV βρέθηκε στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα και κατέγραψε αποκλειστικά την ομιλία των προέδρων προς τους ερυθρόλευκους.

Για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η πρόκριση στο Final Four πέρα από τεράστια χαρά ήταν και μια μεγάλη δικαίωση. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στην ομιλία του προς την ομάδα στα αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά το θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα.

«Είστε ομαδάρα. Αυτοί όλοι που θα’ ναι στη Μαδρίτη εσάς τρέμουν. Εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Είναι το τρίτο Final Four που πάμε στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχετε ήδη γράψει ιστορία, πάμε εκεί κι ό,τι ήθελε προκύψει», είπε.

Στη συνέχεια αποθέωσε τον προπονητή. «Να πω και κάτι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δεν ήταν εδώ από την αρχή της σεζόν. Ήρθε, σας πιστεύει όλους και μας έκανε όλους μαζί ομαδάρα».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έδωσε το σύνθημα για να αποθεωθούν οι εορτάζοντες Γιώργηδες, Αγγελόπουλος, Πρίντεζης και Σκινδήλιας.

Δείτε το βίντεο :



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :