Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ...



Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ στη μέση περιμένουν εντός της ημέρας στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να διαπιστώσουν το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

«Συναγερμός» σήμανε στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ισπανό σμολ φόργουορντ της «βασίλισσας», ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε, τραυματίστηκε στη μέση στο χθεσινό ματς της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Σαραγόσα και αποχώρησε με αφόρητους πόνους.

Όπως γνωστοποίησε μετά τον αγώνα ο Πάμπλο Λάσο, «δε μπορεί να… κουνηθεί, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Ο διεθνής άσος, υποβλήθηκε σήμερα (06/04) σε εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 με την Ζαλγκίρις Κάουνας στη Μαδρίτη.

Υπενθυμίζεται, πως εκτός από τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας την εβδομάδα μετά το Πάσχα, η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα την Κυριακή στην Μαδρίτη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :