Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ... ΜΕΤΑ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ



Συγκεντρωμένος στον εντός έδρας αγώνα του με τον Πανιώνιο είναι ο Ολυμπιακός, αφήνοντας προς το παρόν... στην άκρη τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν κομβικής σημασίας αναμέτρηση με την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, το Σάββατο (02/05, 19.00) στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Basket League. Ωστόσο, πριν από τo ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο καλούνται να αγωνιστούν κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, στο ΣΕΦ, στο εξ αναβολής παιχνίδι τους για την 23η αγωνιστική (28/04, 19.00).

Κατά την προσφιλή τους συνήθεια στον Ολυμπιακό δεν προτρέχουν. Παρόλο πουο αντίπαλός τους έχει ήδη υποβιβαστεί, και φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα την αξιόμαχη ομάδα του παρελθόντος, θέλουν να παίξουν δυνατά και να πιστοποιήσουν την καλή αγωνιστική κατάστασή τους, φθάνοντας σε άνετη επικράτηση.

Η προετοιμασία τους ξεκίνησε από το Σάββατο (25/03), με το Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του μόνο το γνωστό τραυματία, Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει... «ανάσες» σε βασικούς παίκτες του, απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά και να προχωρήσει σε πειράματα εν όψει της δύσκολης αποστολής τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου και θα κριθεί το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έχουν ήδη αφήσει πίσω τους, για την ώρα, την πρόκρισή τους στο Final Four της Μαδρίτης και επικεντρώνονται στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :