Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΜΟΝΟ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



Ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η πρώτη και μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στον Ολυμπιακό για δύο σεζόν τα τελευταία... 18 χρόνια!

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 3-1 του Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες» και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατάφεραν να «βγάλουν» και τα δύο ματς του φετινού πρωταθλήματος αήττητοι κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Όμως φέτος δεν ήταν η πρώτη φορά, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Οι Γιαννιώτες έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο και τη σεζόν 2009/10, όταν είχαν καταφέρει να αποσπάσουν δύο ισοπαλίες από τους ερυθρόλευκους με το ίδιο σκορ (2-2), γεγονός που τους καθιστά την πρώτη ομάδα από την επαρχία που μένει αήττητη κόντρα στον Ολυμπιακό για δύο πρωταθλήματα, τα τελευταία 18 χρόνια (από τη σεζόν 1996/97), που οι ερυθρόλευκοι κυριαρχούν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :