Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!



Η σύσκεψη της Τετάρτης από πλευράς Ευρωλίγκας αποδεικνύεται ότι ήταν κυρίως προεργασία για το μεγάλο μίτινγκ που θα γίνει στη Πόλη 6 Μάη και εκεί η Ευρωλιγκα θα καταθέσει πιθανότατα εγγράφως τις προτάσεις της προς τους συλλόγους περιμένοντας και τις δικές τους επίσημες εισηγήσεις με ένα και μοναδικό στόχο. Να μείνει η διοργάνωση ως έχει αλλά να αναπτυχθεί σε επίπεδο δημοφιλίας και εσόδων, τη στιγμή που η FIBA κάνει τις δικές της κινήσεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net".

Στη Βαρκελώνη συζητήθηκαν προφορικά 3-4 διαφορετικά συστήματα διεξαγωγής και μια από τις ιδέες ήταν αυτή για τις 16 ομάδες αλλά υπάρχουν και άλλα που αφορούν 24 ομάδες και διαφορετική κατανομή σε κανονική περίοδο και Τop16. Οι προτάσεις για τα φορμάτ θα κατατεθούν εγγράφως στις 6 Μάη και μετά το τέλος της σεζόν θα αποφασιστεί ποιο φορμάτ θα εγκριθεί με ψηφοφορία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :