Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΤΙΑ...



Τράβηγμα αισθάνθηκε ο Μποτία στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αν και υπάρχουν φόβοι για θλάση και ίσως χάσει τον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο μεγάλος... άτυχος του χθεσινού αγώνα (2-2) των ερυθρόλευκων με τον Πανιώνιο.

Ο Ισπανός στόπερ αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, κάτι κατάλαβε από νωρίς και ζήτησε αλλαγή πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο 26χρονος αμυντικός αναμένεται εντός της ημέρας να υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις, ώστε να επανεκτιμηθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για θλάση. Εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε ο Μποτία θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, ενώ αναμένεται η απάντηση της ΕΠΟ για αλλαγή ημερομηνίας που έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός λόγω Final 4, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :