Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΝΤΙΑΤΣΚΟΦ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...



Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μετά το υπέρ του 2-1... μεταμορφώθηκε προς το χειρότερο, εστίασε ο Αντρέικ Ντιάτσκοφ τους λόγους της εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-3 σετ, η οποία φέρνει τους ερυθρόλευκους με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά των τελικών της Α1.

Ο Ουκρανός ακραίος των ερυθρόλευκων μιλώντας στην κάμερα της Νova, υπήρξε ξεκάθαρος:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει . Μετά το 2-1 όλα ήταν μαύρα. Το 2-1 δεν είναι τίποτα, το 3-1 χαρίζει τη νίκη, Κάποια στιγμή σταματήσαμε να παίζουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντιάτσκοφ, για να προσθέσει ερωτηθείς στην κρίσιμη συνέχεια:

«Δεν μπορώ να το ξέρω 100% αυτό. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ώστε να δώσουμε παράταση στη σειρά.

Έχουμε 12 παίκτες. Ακόμη και η θεωρητικά δεύτερη ομάδα μπορεί να μπει και να αλλάξει τις ισορροπίες και τη εικόνα ενός αγώνα. Προσπάθησε ο προπονητής μας να αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά δεν βγήκε κάτι το θετικό»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :