Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ... ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ! (ΡΗΟΤΟ)



Ο Χάμιλτον έλουσε μια κοπέλα με σαμπάνια πάνω στη χαρά της νίκης του στην Κίνα και τώρα τα... λούζεται! Κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου, ο Λιούις Χάμιλτον έχει βάλει πλώρη για την κορυφή και φέτος. ο Βρετανός, μετρά ήδη δύο καρό σημαίες σε τρία Grand prix.

Στη Κίνα, όμως, η... γλυκιά γεύση της σαμπάνιας έχει εξελιχτεί σε ξινή. Κι αυτό γιατί το... λούσιμο σε ένα paddock girl κρίθηκε ως σεξιστική συμπεριφορά.

Ο οργανισμός «Object», που υπερασπίζεται τις γυναίκες ώστε να μην πέφτουν θύματα σεξιστικής συμπεριφοράς κατηγορεί τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Οι φωτογραφίες το δείχνουν ξεκάθαρα. Ρίχνει την σαμπάνια στο πρόσωπό της, κάτι που ξεκάθαρα σημαίνει ότι η κοπέλα δεν συμμετείχε στην εκδήλωση χαράς του Χάμιλτον. Θα έπρεπε να απολογηθεί αμέσως αφού όπως μπορούν όλοι να δουν, η κοπέλα δεν διασκέδασε με αυτή την κίνηση. Το να είσαι ένα από τα κορίτσια του grid στην Formula 1, είναι αρκετά δύσκολο και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν κάποιος επιδεικνύει τόσο εγωιστική συμπεριφορά. Οι μηχανοκίνητοι αγώνες πλασάρουν τις γυναίκες σαν αντικείμενα του σεξ και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των κοριτσιών», αναφέρει η Ροζ Χάρντι, εκπρόσωπος του οργανισμού «Object».

Μάλιστα, μέσω του twitter γράφτηκαν μηνύματα όπως:

«Να έχετε περισσότερο σεβασμό στις κυρίες, παρακαλώ», «Ντροπή σου Formula 1 και Λιούις Χάμιλτον».

Aπό δω και πέρα μάλλον θα αρκείται στο να λούζει μόνο τους άλλους δύο του βάθρου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :