Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΜΑΤΣΑΡΑ... ΘΡΙΛΕΡ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ... ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ Η «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ! *VIDEO HIGHLIGHTS*



Μετά από το πιο συναρπαστικό ματς της προημιτελικής φάσης ως τώρα, η Ρεάλ κατάφερε να πάρει πολύ δύσκολα τη νίκη με 90-85 επί της Εφές του εξαιρετικού Ερτέλ (16π. 15ασ.) αλλά του… μοιραίου Περπέρογλου και να κάνει το 2-0 στην σειρά.

Αν και η Εφές του Ντούντα προηγήθηκε με 17(!) στη Μαδρίτη, η Ρεάλ έκανε σπουδαία ανατροπή και πήρε πολύ δύσκολη όσο και σημαντική νίκη.

Η Τούτκικη ομάδα κατέβηκε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς έτοιμη για την... "βόμβα" στη Μαδρίτη, προηγήθηκε με 17 πόντους (45-62), αλλά στο τέλος έφυγε... ηττημένη!

Κι αυτό διότι η Ρεάλ έφερε τα... πάνω-κάτω όταν αποφάσισε να παίξει βάσει των δυνατοτήτων της και πήρε σπουδαία νίκη, γράφοντας παράλληλα το 2-0 και απέχοντας μια νίκη απ' το Final-4 που γίνεται σπίτι της (στην Τουρκία το τρίτο ματς).

Για τους θριαμβευτές 18 πόντους είχε ο Γιουλ, 10 ο Νοτσιόνι που ήταν καθοριστικός όταν επέστρεψε η ομάδα του απ' την... κόλαση, ενώ 15 ο Ρούντι και 14 ο Ρίβερς.

Απίστευτη εμφάνιση -που πήγε στράφι- του Ερτέλ με 16 πόντους και 15 ασίστ(!), στους 23 σταμάτησε ο Κρστιτς, ενώ ο Περπέρογλου ήταν μοιραίος στο τέλος έχοντας δύο χαμένα τρίποντα!

Πλέον η σειρά μετακομίζει στον Βόσπορο και τις ομάδες να συναντιούνται ξανά στις 21/04.

Η Ρεάλ ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο και πήρε από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ, το οποίο και τελείωσε με 22-16.

Η Εφές πήρε... μπρος επιθετικά καθώς εκμεταλλευόμενη την κυριαρχία της στα επιθετικά ριμπάουντ και τον Σάριτς να την οδηγεί, κατάφερε να προηγηθεί τρέχοντας ένα σερί 14-0! Στο 16’ η ομάδα του Ιβκοβιτς προηγήθηκε με 10 και οι Ισπανοί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απλώς είχαν μειώσει σε 37-45.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, το σκηνικό δεν άλλαξε δραματικά, καθώς η Εφές συνέχισε να ελέγχει την κατάσταση και τη Ρεάλ να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, που έδιναν εύκολους πόντους στην τουρκική ομάδα. Στο 26’ το σκορ ήταν στο 45-62, αλλά η Ρεάλ απάντησε με ένα δικό της σερί 12-0 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι δυναμικά και μάλιστα έφτασε στο 63-66 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου!

Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι έγινε πραγματικό... «ντέρμπι» με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν σκληρές «μάχες» στο παρκέ. Στο 32ο λεπτό ο Περπέρογλου με μία βολή ισοφάρισε σε 68-68, καθώς νωρίτερα η Ρεάλ είχε προηγηθεί με τρίποντο του Ρίβερς αλλά η Εφές με νέο σερί 7-0 έκανε το 68-75 στο 34’ και τον Ερτέλ να μοιάζει ...ασταμάτητος. Ο Νέναντ Κρστιτς κυριαρχούσε μέσα στο «ζωγραφιστό», στο 37’ έκανε με 2 βολές το 73-80 για την Εφές αλλά ο Σέρχι Ροντρίγκεθ με τρίποντο στο 38’ μείωσε σε 80-82 και το ματς ξαναπήρε «φωτιά»! Ο Ρέγιες με τρίποντο έκανε το 83-82 στα 43’’ για την λήξη ενώ πριν ο Περπέρογλου είχε χάσει την ευκαιρία να σκοράρει. Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού με λάθος πάσα, χάρισε ακόμα ένα καλάθι στη Ρεάλ αλλά παράλληλα και σε αντιαθλητικό του Ντρέιπερ στον Σέρχι, ο οποίος έκανε το 85-82 στα 21’’. Ο Τζάνινγκ με τρίποντο μείωσε σε 86-85 στα 14 δεύτερα για το φινάλε αλλά η Ρεάλ κατάφερε τελικά να φτάσει στη νίκη με 90-85 και να κάνει το 2-0 στη σειρά.

Δεκάλεπτα: 22-16, 37-45, 63-66, 90-85



Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :