Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ



Σε πολύ καλή φάση βρίσκεται η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αρτούρ Μασουακού και οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να κρατούν ευχαριστημένο στο σύλλογο έναν ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης προοπτικής.

Στις συζητήσεις των ερυθρόλευκων με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στην Ελλάδα, έγινε φανερή η πρόθεση των ερυθρόλευκων να... επιβραβεύσουν τη φετινή προσπάθεια ενός παίκτη που αποκτήθηκε με μικρό κόστος και έχει φτάσει σε σημείο να θεωρείται από τους πιο... hot νέους παίκτες στη θέση του σε όλη την Ευρώπη.

Λεπτομέρειες από τις συζητήσεις των ερυθρόλευκων με τον Ενροτέ δεν έγιναν γνωστές αλλά από την πλευρά του Ολυμπιακού υπάρχει η διάθεση για αύξηση των αποδοχών του παίκτη και ίσως για συμβόλαιο ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας από το ισχύον που λήγει το 2018.

Οι επαφές θα συνεχιστούν αλλά όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου και εξωπραγματικής πρότασης από το εξωτερικό, ο Μασουακού θα μείνει και την επόμενη σεζόν στο Λιμάνι με στόχο να βοηθήσει ακόμη περισσότερο το σύλλογο αλλά και να βελτιωθεί και ο ίδιος μέσω της παρουσίας του στον Θρύλο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :