Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ...

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το νικηφόρο αγώνα με τη Νίζνι στο ΣΕΦ, μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για τα πλέι οφ που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα : 

«Παρά το ότι ήταν αδιάφορο το ματς, προσπαθήσαμε και πήραμε τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα τεστ, πάει τέλειωσε. Νομίζω πως κάναμε ένα καλό Top-16, όπου πήραμε πολλές νίκες».

Για το γεγονός που έγινε ο αγώνας Μεγάλη Παρασκευή, ο Πρίντεζης είπε : «Χαρά μας ήταν που παίξαμε και σήμερα και ήρθε αρκετός κόσμος. Είναι νωρίς, θα προλάβουμε και τον Επιτάφειο, μια χαρά είμαστε».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ, είπε : «Γενικά δεν καταφέραμε να πάρουμε το πλεονέκτημα, παρά τις πολλές και σημαντικές νίκες που κάναμε. Όποιος και να ‘ναι ο αντίπαλός μας (είτε Μπαρτσελόνα, είτε Ρεάλ), έχουμε πολλές πιθανότητες. Κι αν είμαστε υγιείς μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στο Final-4 της Μαδρίτης».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :