Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΗΡΘΑ ΓΙΑ FINAL4!




Ο Μπρέντ Πέτγουεϊ στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων αλλά και στις προσωπικότητες των συμπαικτών του,ενώ δήλωσε ότι έφυγε από το Ρέθυμνο για να πάει σ`ένα Final four με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν όλα για την άμυνα και τις προσωπικότητες και εμείς έχουμε μπόλικες από αυτές. Έχουμε έμπειρους πάικτες. Ο Πρίντεζης πήρε το μεγάλο σουτ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Αν και πέρασα δύσκολα, τις τελευταίες μέρες νιώθω πολύ καλά. Πρέπει να μπαίνεις σε κάθε αγώνα και να τα δίνεις όλα. Έπαιζα περίπου 20 λεπτά και όταν ξεπέρασα το πρόβλημα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω στα παλιά στάνταρ. Δούλεψα σκληρά για να έρθω σε μια ομάδα που θα έφτανε στο Φάιναλ4. Γι αυτό έφυγα από το Ρέθυμνο. Ήθελα να έρθω σε μία ομάδα που θα μου έδινε την ευκαιρία να παίξω σε ένα Φάιναλ4. Γι αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό».






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :