Σάββατο 4 Απριλίου 2015

«ΕΛΕΙΠΕ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ STEP UP»



Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 76-70 για την 13η αγωνιστική του Τοπ-16, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αποδίδει την επικράτηση των παικτών του στα πολλά κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας του.

«Αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλή άμυνα. Ημασταν κυρίαρχοι στον αέρα και αυτό μας έδωσε περισσότερες κατοχές. Aν πρέπει να σταθούμε κάπου είναι στα 19 επιθετικά ριμπάουντ και στην αναλογία λαθών-ασίστ. Ημασταν άστοχοι στο τρίτο δεκάλεπτο. Ελειπε ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά οι υπόλοιποι έκαναν το step up», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

Επίσης, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας ρωτήθηκε για το κατά πόσο ήταν δύσκολο να προετοιμάσει την ομάδα του για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη: «Μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι μαζί. Στο ΣΕΦ ο Ουίμς ήταν ανέτοιμος και δεν είχαμε τον Τζάκσον και τον Χριάπα. Ο Σλούκας, ο Μάντζαρης και ο Λοτζέσκι έκαναν το step up. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα που μία αγωνιστική πριν από το τέλος εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :