Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

«ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ»



Οι Ιταλοί επαναφέρουν το όνομα του Μασουακού για την Ίντερ με συνεργάτη του Ενροτό να αποκαλύπτει... κίνησή της για τον παίκτη και να τονίζει πως κοστολογείται 10 - 15 εκατ. ευρώ!

Μιλώντας στο Calciomercato.com o Φρανσίσκο Λινγκέτι, άμεσος συνεργάτης των Ροζέρ και Κριστόφ Ενροτό (που έχουν τα δικαιώματα του Αρτούρ Μασουακού) επισήμανε: «Η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, από τον Οκτώβρη. Προσωπικά πέρυσι ενημέρωσα κάποιες ιταλικές ομάδες για τον Μασουακού αλλά δεν έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον. Τώρα κατάλαβαν πως έχασαν μία πολύ σημαντική ευκαιρία.

Πλέον, μετά και την τρέχουσα περίοδο, η αξία του παίκτη είναι 30 φορές υψηλότερη. Κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στα 10 με 15 εκ. ευρώ. Τόσο κοστολογείται. Η Ίντερ έκανε την κίνησή της και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μασουακού. Έκανε σπουδαίο Champions League και πέτυχε και ένα γκολ. Αγωνίζεται σε έναν σπουδαίο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι δεδομένα έτοιμος για το βήμα στην Ιταλία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν και νωρίτερα.

Πάντως πρόσφατα υπέγραψε επέκταση και αναπροσαρμογή συμβολαίου και είναι πολύ καλά στην Αθήνα».

Οι Ιταλοί βέβαια βάζουν ξανά στο κόλπο για τον Μασουακού και τον Μίνο Ραϊόλα...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :