Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΤΑ... Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!



Πανέτοιμος να λάβει μέτρα και να κινήσει τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δηλώνει ο Τζόρντι Μπερτομέου!

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας με αφορμή την προκλητική συμπεριφορά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού στον τρίτο προημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και την φραστική του επίθεση κατά των διαιτητών, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «ShowTime» του «Cadena Cope» στη Μαδρίτη και φάνηκε αποφασισμένος να... λάβει δραστικά μέτρα!

«Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιοι τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά, αλλά με άλλες αποφάσεις. Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πάει πολύ παρακάτω.

Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλλω ότι θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας» ήταν τα λόγια γεμάτα νόημα του Τζόρντι Μπερτομέου.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών ο αθλητικός δικαστής της Διοργανώτριας Αρχής επέβαλλε τσουχτερό πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την είσοδο του, μετά το τέλος του τρίτου προημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στα αποδυτήρια των διαιτητών και τις απειλές που χρησιμοποίησε εναντίον τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :