Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΕΣΠΑΣΕ Ο... ΠΑΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για πέντε σεζόν, όσο φορούσε τη φανέλα των ερυθρόλευκων ήταν πάντα μαχητικός και πάλευε για την ομάδα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τον Ολυμπιακό δεν έχει ξεχαστεί...

Η σχέση του με τους προέδρους του Θρύλου, αδελφούς Αγγελόπουλους, μετά τα όσα συνέβησαν σταμάτησε να υφίσταται και για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, μπορεί να ειπωθεί ότι... “έσπασε ο πάγος”.

Ο Ολυμπιακός τελείωνε την προπόνησή του, η Ρεάλ μπήκε στην κεντρική σάλα για να ξεκινήσει τη δικιά της και ο Γιάννης Μπουρούσης εκείνη τη στιγμή βρισκόταν κοντά στο πάγκο του Ολυμπιακού. Όταν αντίκρισε τους Αγγελόπουλους, τους πλησίασε και τους χαιρέτησε, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Πρώτα τον Παναγιώτη και μετά τον Γιώργο.

“Συγχαρητήρια για τα δύο ευρωπαϊκά. Μπράβο που είστε πάλι εδώ. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος”, είπε ο διεθνής σέντερ στους προέδρους του Ολυμπιακού και το γεγονός μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Δείτε το βίντεο του "eurohoops.net" με τη συνάντηση και τηςχειραψίας...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :