Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ «ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!



1 χρυσό, 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια πρόσθεσαν στο παλμαρέ τους οι αθλητές της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε με θετικό απολογισμό για την Ακαδημία Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού η φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Το 15ο και τελευταίο τουρνουά, το επονομαζόμενο «Παναττικό πρωτάθλημα» διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Το διοργάνωσαν ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Άρης 2006 σε συνεργασία με τον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.) και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του βετεράνου αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Τάσου Ισαακίδη. Συνολικά η διοργάνωση συγκέντρωσε 140 αγόρια και κορίτσια από τα 145 που είχαν δηλωθεί. Ο απολογισμός της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού ήταν 6 μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

Τα 6 μετάλλια του Ολυμπιακού στις 4 κατηγορίες:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1η Μαίρη Κουκουτού

ΝΕΟΙ:

2ος Ανδρέας Τσόπελας

3ος Γιώργος Σταματούρος

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

2ος Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

3η. Ιωάννα Γερασιμάτου

3η. Γεωργία Χατζάκη

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :