Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τ΄ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΗ



Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την αιχμηρή για τον ίδιο δήλωση του Σταύρου Κοντονή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

«Εκτίθεται, η τιμωρία μου τελείωσε όταν παρέδωσα μετοχές και προεδρία», τόνισε.

Δεν άφησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναπάντητη τη δήλωση του Σταύρου Κοντονή, με την οποία τον «φωτογραφίζει» για τα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ ανέφερε πως ο υφυπουργός δεν είναι καλά ενημερωμένος επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά πως δεν έχει θεσμικό ρόλο ή μετοχές στην ομάδα.

«Καλά θα κάνει ο κύριος Κοντονής να μάθει πρώτα τι ισχύει και τι δεν ισχύει προτού τοποθετείται δημόσια, διότι εκτίθεται. Εγώ συμμορφώθηκα με τους νόμους και τους κανονισμούς παραδίδοντας την προεδρία, αλλά και τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός… Εκεί τέλειωσε οριστικά η τιμωρία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρούν πως ο υφυπουργός επηρεάζεται από φίλο του δημοσιογράφο και πως η δημοσιότητα δεν του κάνει καλό.

* Μόνο που δεν μας διευκρίνησε με ΠΟΙΑ... ΙΔΙΟΤΗΤΑ κάνει ότι κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Ως απλός φίλαθλος; Γιατί αν τολμούσε κάποιος ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ να κάνει όλα αυτά τα αίσχη και να σουλατσάρει στα παρκέ, μάλλον θα τον πέταγαν κλωτσηδόν οι σεκιούριτι της ομάδας! Όσο για τ' αποδυτήρια... ούτε λόγος! Αλλά αυτόν δεν τον σταματάει κανείς! Ίσα-ίσα που του δίνουν και μικρόφωνο οι... "αντικειμενικοί" να κρίνει και να κάνει υποδείξεις! Ως τι λοιπόν πρέπει να αντιμετωπιστεί; Για να ξέρουν και οι απλοί... θνητοί πως να αντιδράσουν απέναντί του! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :