Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ



Συμπεράσματα για τη συνέχεια έβγαλε απ’ τη σειρά με τον Κόροβο Αμαλιάδας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενόψει Άρη κι εκθείασε τους νεοφώτιστους για την πορεία τους.

Ικανοποίηση έφεραν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο τα δύο πρώτα ματς του Ολυμπιακού στα πλέι οφ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και πλέον περιμένει ανάλογη συνέχεια για να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος.

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου και τον κόουτς, τον Χάρη Μαρκόπουλο, για την πολύ καλή σεζόν που είχαν φέτος. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια, ως νεοφώτιστη ομάδα μπήκε στα Play off και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Σε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί και σήμερα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Γενικά κάναμε καλή σειρά. Ήταν σημαντικά ματς για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και πλέον αφοσιωνόμαστε στα παιχνίδια με τον Άρη που είναι πολύ σημαντικά», τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :