Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!



Δυο καταξιωμένοι Κορεάτες αθλητές του Ταε Κβο Ντο θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας

Ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο από δυο καταξιωμένους Κορεάτες αθλητές θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις Εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού. Οι δυο Κορεάτες αθλητές θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος και θα μυήσουν τα παιδιά της Ακαδημίας Ταε Κβο Ντο του Θρύλου, στον Κορεάτικο τροπο προπόνησης. Το σεμινάριο αυτό θα δώσει στους μικρούς αθλητές του Ολυμπιακού, να δουν το Ταε Κβο Ντο όπως είναι, κατευθείαν από την... πηγή του. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία και εμπειρία που θα προσφέρουν οι δυο Κορεάτες αθλητές που θα βρεθούν στη χώρα μας αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και θα διδάξουν στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στις ώρες των προπονήσεων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :