Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΟΥΣ... ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!



Τριπλή εκπροσώπηση είχε ο Ολυμπιακός στα βραβεία της Nova για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο Χιμένεθ ήταν μέσα στους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες, ο Αρτούρ Μασουακού στους καλύτερους αμυντικούς και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεz στους καλύτερους μέσους.

Μετά τη βράβευση, ο Ρομπέρτο, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Είναι ένα μεγάλο δώρο, έκανε σκληρή δουλειά όλη η ομάδα. Θα το φυλάξω σε ένα πολύ ωραίο σημείο. Το αφιερώνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, που ήταν δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και μας υποστήριξε. Σημαίνει ομαδική δουλειά».

Ο Αρτούρ Μασουακού, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Νιώθω περήφανος για την διάκριση. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά την επόμενη χρονιά».

Τέλος, ο Τσόρι, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που μας στηρίζουν. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κερδίσω τίποτα. Όπως και την οικογένειά μου που με βοηθάει».

Να σημειωθεί πως στην καλύτερη ομάδα και συγκεκριμένα στους καλύτερους μέσους υπάρχει κι άλλο ερυθρόλευκο χρώμα: ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στον Πανιώνιο και ο Νίκολας Μαρτίνες, ο Αργεντινός μέσος του Παναιτωλικού, ο οποίος προ μερικών εβδομάδων έκλεισε στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :